Investește în sănătatea și frumusețea zâmbetului tău cu o ofertă de pret aparat dentar invizibil SPARK

Descoperă secretul unui zâmbet perfect și fără griji cu aparatul dentar invizibil! La noi, tehnologia întâlnește estetica, oferindu-ți soluția ideală pentru corectarea dinților într-un mod discret și confortabil. Dacă vrei o fortă de pret aparat dentar invizibil nu ezita să contactezi cu noi!

Contactează cu noi pentru o ofertă de pret aparat dentar invizibil

Zâmbește liber, confortabil și fără restricții, obținând un zâmbet perfect cu aparatul dentar invizibil. Beneficiază de un tratament estetic și discret, cu confort sporit și libertate de a te bucura de mâncarea preferată și de o igienă orală adecvată.

Tratament invizibil

Aparatul dentar invizibil oferă o soluție estetică și discretă pentru corectarea dinților.

Fiind aproape invizibil în timpul purtării, acesta permite pacienților să se simtă mai încrezători și să zâmbească fără griji.

Confort și adaptabilitate

Aparatul dentar invizibil este fabricat din materiale flexibile și non-iritante, care se adaptează perfect la forma și conturul dinților. Astfel, oferă un nivel ridicat de confort în timpul purtării și nu cauzează disconfort sau iritații în gură.

Libertate în alimentație 

Una dintre marile avantaje ale aparatului dentar invizibil este posibilitatea de a fi îndepărtat atunci când este necesar, permițând pacienților să se bucure de o alimentație normală și să își poată menține o igienă orală adecvată. 

Spark face diferența!

De ce 100% dintre pacienții cu Spark ar recomanda Spark Aligner unui prieten?

Pentru ca spre deosebile de alte produse Spark este:

Mai Transparent

De încredere pentru ortodonți din întreaga lume, Spark este un aliniator aproape invizibil. În plus, este mai confortabil și se decolorează mai puțin decât brandul principal

Mai Confortabil

Datorită faptului că TruGEN™ este fabricat cu margini polisate și scalopate, aliniantii Spark sunt concepuți pentru a oferi o experiență de tratament mai confortabilă.

Se decolorează mai puțin

TruGEN™ este, de asemenea, conceput să fie mai transparent și să aibă mai puține pete decât materialul principal al aliniantului.

Cum funcționează un aparat dentar invizibil?

Aparatul dentar invizibil utilizează o tehnologie avansată și un design specializat pentru a corecta problemele dentare într-un mod discret și eficient. 

1. Scanarea digitală și planificarea tratamentului: În primul rând, ortodontul tău va efectua o scanare digitală a dinților tăi. Acest proces utilizază tehnologia avansată pentru a crea o imagine 3D precisă a dinților și a structurii osoase a maxilarului.

Pe baza acestor imagini digitale detaliate, ortodontul va planifica tratamentul personalizat, ținând cont de poziția inițială a dinților și de obiectivele de corecție.

2. Crearea seturilor de aligneri: Pe baza planului de tratament, un laborator specializat va crea o serie de aligneri transparente personalizate pentru tine. Aceste alignere sunt fabricate dintr-un material flexibil și transparent și sunt proiectate să se potrivească perfect cu dinții tăi. Fiecare set de aligneri este conceput să aplice o ușoară presiune asupra dinților, ghidându-i treptat către poziția corectă.

3. Purtarea alignerelor: Fiecare set de aligneri este purtat timp de aproximativ 1-2 săptămâni, înainte de a fi înlocuit cu următorul set din serie. În timpul purtării, alignerele exercită o presiune constantă și controlată asupra dinților, mișcându-i treptat către poziția dorită. Trebuie să porți alignerele pentru o perioadă de timp recomandată de ortodont, de obicei între 20 și 22 de ore pe zi, îndepărtându-le doar în timpul mesei și a igienei orale.

4. Monitorizarea progresului: Pe măsură ce avansezi în tratament, vei avea programate vizite regulate la ortodont pentru a monitoriza progresul și pentru a primi noile seturi de aligneri. Aceste vizite sunt importante pentru a asigura că tratamentul progresează conform planului și pentru a face ajustări dacă este necesar.

5. Rezultatele finale: Pe măsură ce înaintezi prin seturile de aligneri, vei observa o îmbunătățire treptată a aliniamentului dinților. La finalul tratamentului, vei avea un zâmbet perfect și corectat. Durata tratamentului poate varia în funcție de nevoile individuale, dar de obicei durează între câteva luni și unul sau doi ani.

Aparatul dentar invizibil oferă o alternativă confortabilă și estetică la aparatele dentare tradiționale, permițându-ți să îți corectezi dinții într-un mod discret și eficient. Consultă un specialist în ortodonție pentru a afla dacă aparatul dentar invizibil este potrivit pentru tine și pentru a iniția procesul de obținere a unui zâmbet perfect.

Întrebări frecvente - Pret Aparat Dentar Invizibil:

1. Care sunt avantajele aparatului dentar invizibil?

Aparatul dentar invizibil oferă numeroase avantaje, printre care:

  • Estetică: Fiind transparent, este discret și greu de observat.
  • Confort: Este mai puțin invaziv și provoacă mai puține disconforturi decât aparatele dentare tradiționale.
  • Îndepărtare ușoară: Poate fi scos temporar pentru a mânca sau a igieniza dinții.
  • Rezultate eficiente: Corectează alinierea dinților în mod precis și eficient.

2. Cât timp trebuie să port aparatul dentar invizibil?

Durata tratamentului cu aparatul dentar invizibil poate varia în funcție de complexitatea cazului și de nevoile individuale ale pacientului. De obicei, durata variază între câteva luni și doi ani.

3. Este aparatul dentar invizibil dureros?

Aparatul dentar invizibil poate provoca ușoare disconforturi inițiale, precum presiune sau senzație de strâmtorare. Cu toate acestea, majoritatea pacienților se adaptează rapid la aparat și disconfortul inițial dispare treptat.

4. Pot mânca orice fel de alimente cu aparatul dentar invizibil?

Aparatul dentar invizibil poate fi scos temporar pentru a mânca, astfel încât puteți savura orice fel de alimente. Cu toate acestea, se recomandă evitarea alimentelor tari, lipicioase sau care pot provoca deteriorarea aparatului.

5. Cum se curăță aparatul dentar invizibil?

Aparatul dentar invizibil poate fi curățat folosind o periuță de dinți moale și apă călduță. De asemenea, se recomandă curățarea dinților și utilizarea apei de gură după fiecare masă, înainte de a reintroduce aparatul.

6. Este aparatul dentar invizibil potrivit pentru toată lumea?

Aparatul dentar invizibil este potrivit pentru mulți pacienți, dar nu pentru toate cazurile ortodontice. Consultați specialistul în ortodonție pentru a determina dacă sunteți candidatul potrivit pentru aparatul dentar invizibil.

7. Cum pot obține un aparat dentar invizibil?

Pentru a obține un aparat dentar invizibil, este recomandat să solicitați o programare la clinica noastră, unde Doctor Irinel vă va evalua și vă va oferi un plan de tratament personalizat.

Programare consultație pentru ofertă aparat dentar invizibil -  primul pas

spre un zâmbet perfect!

aparat dentar invizibil

Ești gata să transformi zâmbetul tău? Programază acum o consultație pentru aparatul dentar invizibil și beneficiază de un tratament ortodontic discret și eficient. Echipa noastră de experți în ortodonție te va ghida pe tot parcursul procesului, oferindu-ți un zâmbet frumos și sănătos. Nu mai amâna obținerea unui zâmbet perfect! 

Programează o consultație astăzi și află cum aparatul dentar invizibil poate transforma aspectul și sănătatea dinților tăi. Echipa noastră prietenoasă și profesionistă te va ghida în alegerea celei mai bune soluții pentru nevoile tale ortodontice.

>
Suna!