Video Kanal D – Este aparatul dentar invizibil de tip gutieră potrivit și pentru mine?

Click Aici

Video Kanal D – Este aparatul dentar invizibil de tip gutieră potrivit și pentru mine?

Află din acest video cum funcționează gutierele dentare și care sunt pacienții care pot beneficia de un astfel de tratament personalizat.

Doctor Irinel vorbește despre îndreptarea dinților cu aparat dentar invizibil în interviul difuzat la știrile Kanal D. Clipul video prezintă modul corect de utilizare a aparatelor dentare invizibile.

Interviul începe cu doctorul ortodontist care explică o serie de avantaje ale aparatelor dentare invizibile față de cele tradiționale.

Se menționează că aceste aparate sunt realizate dintr-un material transparent și nu sunt vizibile atunci când sunt purtate.

Unul dintre avantajele majore menționate în cadrul interviului este că aparatul dentar invizibil nu provoacă dureri sau disconfort semnificativ.

Acest lucru se datorează faptului că nu există elemente metalice sau fire care să provoace zgârieturi sau leziuni în gură.

Ortodontistul subliniază că aparatul dentar invizibil poate fi folosit cu succes pentru a trata o gamă largă de probleme dentare, precum alinierea dinților, corectarea mușcăturii sau îndreptarea dinților strâmți.

aparatul dentar invizibil Spark

Tags


Poate te-ar interesa și

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>
Suna!