Despre Doctor Ortodont Irinel Panainte

doctor ortodont


Cauti un doctor ortodont experimentat?

Dacă sunteți în căutarea unui doctor ortodont experimentat și dedicat, Dr. Irinel este alegerea potrivită pentru a vă ajuta să obțineți zâmbete transformate și atrăgătoare. 

Cu un istoric de succes în corectarea problemelor dentare, Dr. Irinel Panainte este cunoscut pentru abilitățile sale de diagnostic precis și expertiză în aparatul dentar, înlocuitori ortodonți și alte tehnici avansate, oferind soluții durabile pentru un zâmbet sănătos și frumos. Printr-o abordare minuțioasă și centrată pe nevoile pacientului, Dr. Irinel dezvoltă un plan de tratament cu adevărat unic și adaptat exclusiv pentru fiecare.

Zâmbetul

Să zâmbești este unul dintre cele mai prețioase/frumoase cadouri pe care îl poți oferi atât ție cât și celor din jurul tău. De aceea, sunt de părere că în ortodonție, călătoria către zâmbete transformate mult visate este asemenea unui puzzle uriaș la care adaugi piesă după piesă având imaginea finală în minte.

Motivație

Motivat de pasiunea pentru oameni, armonie și frumos am decis ca după finalizarea studiilor din cadrul U.M.F Grigore T. Popa să mă specializez în ortodonție și ortopedie dento-facială în centrul universitar Târgu -Mureș, întrucât consider că este specializarea în care îmi pot pune amprenta personală într-o proporție mai mare.

Experiență

Cei aproape 10 ani de practică în ortodonție și miile de zâmbete transformate m-au învățat că una dintre cele mai importante abilități pe care un specialist trebuie să o dețină este aceea de a înțelege dorința pacientului și de a veni în întâmpinarea lui cu soluția potrivită nevoii sale.

Povestea ta

În spatele fiecărui zâmbet se află o poveste. Vino și tu să ne cunoaștem și să creăm împreună povestea care ți se potrivește. Sunt doctor ortodont Irinel Panainte și te aștept să ne întâlnim!

Contact Doctor Irinel

IPSDENT S.R.L

București , Sectorul 4, Strada Glădiței, Nr. 42, Bloc T5, Etaj 5, Ap. 504

CUI: 47629865

Str. Emanoil Porumbaru 89, sector 1, București

0744545562

contact@doctoririnel.ro

Formular contact

>
Suna!