Aparat dentar invizibil 

Descoperă tratamentul ortodontic cu aparat dentar invizibil oferit de Doctor Irinel. Obține un zâmbet perfect într-un mod discret și confortabil. Află mai multe și programează o consultație!

Ce este un aparat dentar invizibil și cum funcționează?

Descoperă secretul unui zâmbet frumos și discret cu ajutorul unui aparat dentar invizibil. Un aparat dentar invizibil este o soluție modernă și estetică pentru corectarea aliniamentului dentar. Această inovație în domeniul ortodonției utilizează aliniatoare transparente și detașabile, care sunt personalizate pentru fiecare pacient în parte.


Gutierele dentare invizibile reprezintă o metoda modernă și plăcută pentru corectarea poziției dinților. Această nouă descoperire în ortodonție folosește aliniatoare transparente și detașabile, care sunt create special pentru fiecare pacient în parte. După ce medicul ortodont a stabilit planul tratamentului, se va începe realizarea aparatului dentar, iar în aproximativ o săptămână gutierele ajung la cabinet și deja pot fi folosite.


Cum functioneaza?

Tratamentul ortodontic cu aparatul dentar invizibil funcționează prin intermediul unei serii de aliniatoare personalizate, fabricate dintr-un material clar și rezistent. Aceste aliniatoare sunt concepute pentru a exercita o presiune ușoară și controlată asupra dinților, ghidându-i treptat în poziția dentară corectă. Cu fiecare schimbare de aliniator, dinții se deplasează treptat către poziția dorită, obținându-se un aliniament dentar corect și estetic.


Scopul oricărui tip de aparat dentar și tratament ortodontic este rezultatul final, iar folosirea unui aparat dentar invizibil este o opțiune populară pentru cei care nu doresc să poarte un aparat dentar tradițional din metal, dentar ceramic sau safir. Acesta oferă o modalitate discretă de a corecta problemele dentare, fără ca alții să observe prea mult.

 
Aliniatoarele sunt purtate timp de aproximativ două săptămâni fiecare, în funcție de recomandările ortodontului. Ele pot fi îndepărtate atunci când se mănâncă sau se periază dinții, dar pentru a obține rezultatele dorite, trebuie purtate cel puțin 22 de ore pe zi. Un alt avantaj al aparatului invizibil fata de cel dentar clasic este că nu există restricții alimentare. Deoarece aliniatoarele pot fi îndepărtate, pacienții pot mânca orice alimente doresc, spre deosebire de un aparat metalic, care necesită evitarea anumitor alimente care ar putea afecta bracket-urile sau firele.


În plus, curățarea dinților și a aliniatoarelor este mult mai ușoară decât în cazul aparatului dentar tradițional, deoarece aliniatoarele pot fi îndepărtate pentru a peria dinții în mod normal. Pentru a decide dacă acest tratament ortodontic cu aparat Spark este potrivită pentru tine, este recomandat să consulți un ortodont și să discuți despre opțiunile de aliniere disponibile pentru corectarea problemelor dentare.

Ce avantaje are?

Avantajele acestui tip de aparat dentar invizibil sunt aspectul său neobservabil și planul de tratament ușor de îndeplinit. Datorită designului său transparent și adaptării perfecte pe dinți, acesta este greu de remarcat de către ceilalți. Poți purta aparatul în timpul activităților zilnice, fără a te simți inhibat de aspectul fizic. De asemenea, aparatul dentar invizibil incognito este mai confortabil decât orice aparat metalic , aparat dentar ceramic sau aparat dentar safir. Nu există sârmă sau bracket-uri care să cauzeze iritații sau răni în gură, iar acest lucru îl face potrivit pentru pacientul care are un stil de viață activ sau care practică sporturi de contact.

 
În plus, aparatul invizibil poate fi îndepărtat atunci când mănânci sau îți periezi dinții, ceea ce îl face mult mai convenabil decât un aparat fix. Cu toate acestea, este important să fii disciplinat în această purtare a aparatului dentar conform recomandărilor medicului ortodont și să respecți timpul de purtare zilnic pentru a obține rezultatele dorite. În concluzie, un apara dentar invizibil reprezintă o opțiune atractivă pentru persoanele care doresc să corecteze alinierea danturii fără a compromite aspectul estetic sau confortul. Este o soluție modernă și eficientă pentru obținerea unui zâmbet perfect, fără a interfera semnificativ cu rutina zilnică.

Este confortabil?

Confortul este o altă caracteristică importantă a aparatului invizibil. Aliniatoarele sunt fabricate dintr-un material neted și flexibil, care nu provoacă iritații sau disconfort în gură. De asemenea, fiind detașabile, poți mânca și te poți igieniza pe dinți cu ușurință, fără a avea restricții alimentare sau dificultăți în curățarea danturii. În plus, aparat dentar invizibil incognito nu necesită ajustări periodice, așa cum se întâmplă în cazul aparatului tradițional cu bretele metalice. Astfel, pacientul evită vizitele frecvente la dentist pentru ajustări și poate sta liniștit știind că aliniatoarele lui sunt întotdeauna în formă și funcționează corect.


Știm ca sunt mai multe tipuri de aparate dentare, avantajul major al aparatului invizibil este că nu afectează aspectul facial sau zâmbetul, deoarece nu se observă atunci când este purtat. Astfel, poți fi sigur că zâmbetul tău rămâne frumos și nealterat pe toată durata purtării aparatului invizibil. Prin urmare, confortul rămâne unul dintre avantajele majore, oferind o experiență mai plăcută și mai convenabilă față de un aparat dentar fix. Chiar daca nu sunt mai multe tipuri de aparate dentare invizibile, SPARK este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să corecteze să își alinieze dinții fără a suporta disconfort sau senzația inestetică asociată cu bretelele metalice.

De ce să alegi un aparat dentar invizibil?

Câteva din avantajele aparatului dentar invizibil:

Estetică îmbunătățită

aparat dentar invizibil | costurile unui aparat dentar invizibil

Datorită materialului său transparent și designului personalizat, nimeni nu va observa că porți un aparat ortodontic. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care doresc să își păstreze aspectul estetic și să se simtă mai încrezători în timpul tratamentului ortodontic. Cu această opțiune de aparat invizibil, poți fi sigur că nimeni nu va observa că porți un aparat dentar datorită designului personalizat și materialului său transparent.

Acest lucru îți permite să îți păstrezi aspectul estetic și să te simți încrezător în timpul tratamentului ortodontic. Unii pacienți evită să zâmbească în general din cauză că poartă aparat dentar metalic, însă gutierele Spark fiind invizibile nu dezvoltă astfel de temeri, din contră, crește stima de sine și încrederea pacienților. 

Confort sporit

aparat dentar invizibil preturi

Aparatele dentare invizibile sunt fabricate din materiale netede și confortabile, ceea ce le face mai puțin susceptibile să provoace iritații sau leziuni în interiorul gurii. Aliniatoarele sunt fabricate după o scanare digitală a dinților, asigurând o potrivire dentară perfectă și un nivel mai mare de confort în comparație cu aparatele dentare tradiționale cu sârme și elemente metalice.

Aparatele invizibile sunt create din materiale confortabile și foarte netede, astfel încât există un risc mai mic de a provoca disconfort sau răni în gură. Aliniatoarele sunt produse după scanarea digitală a dinților, garantând o potrivire perfectă și un nivel de confort mai ridicat în comparație cu bretelele și elementele metalice tradiționale. 

Îndepărtare facilă

Pret aparat dentar invizibil

Aparatul Spark este un tip de aparat dentar invizibil care folosește o serie de gutiere transparente, făcute special pentru tine, dintr-un plastic care e super confortabil și sigur pentru corpul tău și sunt ușor de scos, astfel încât să nu ai probleme în timpul mesei sau când te speli pe dinți.

Bineînțeles, igiena unui aparat dentar detașabil va fi impecabilă și se evită disconfortul în curățarea danturii cum e cazul aparatului fix, deoarece igiena aparatelor dentare fixe este mai greu de realizat, astfel ca diferenta dintre aparatul dentar fix este un atu.

Aparatul Spark, un aparat dentar invizibil care face diferența!

De ce 100% dintre pacienții cu Spark ar recomanda Spark Aligner unui prieten?

Pentru că spre deosebire de alte produse acest tip de aparat invizibil este:

Mai Transparent

Cu o reputație solidă în rândul ortodonților din întreaga lume, Spark este soluția perfectă pentru un zâmbet frumos. Acest aliniator este extrem de confortabil și se decolorează mult mai puțin decât alte branduri de top, astfel că pacientul poate purta aparatul dentar invizibil fără a renunța la un zâmbet frumos și curat. Beneficiind de tehnologie avansată, Spark oferă rezultate rapide și precise, fără a fi nevoie de aparate fixe inestetice.


Cu o echipă de ortodonți experimentați și atenți la nevoile fiecărui pacient, acest foarte cunoscut aparat Spark asigură o experiență personalizată și un rezultat final impecabil. Indiferent de complexitatea cazului sau de vârsta pacientului, acest popular aparat Spark este o opțiune excelentă pentru oricine dorește un zâmbet frumos și sănătos în timp ce poartă un aparat ortodontic.

Mai Confortabil

Datorită faptului că TruGEN™ este fabricat cu margini polisate și scalopate, aliniantii Spark sunt concepuți pentru a oferi o experiență de tratament mai confortabilă. Aceste caracteristici de design îmbunătățesc confortul gutierelor și reduc iritația gingiilor și a țesuturilor moi din jurul dinților. De asemenea, TruGEN™ este fabricat dintr-un material flexibil și durabil, ceea ce îl face să se potrivească perfect danturii și să ofere un tratament eficient.


Toate aceste aspecte contribuie la îmbunătățirea experienței pacientului în timpul purtării gutierelor Spark. Clienții care au ales Spark pentru corectarea dinților și au urmat un plan de tratament pe care medicul ortodont le-a prescris, au devenit extrem de mulțumiți de rezultatele obținute și recomandă cu încredere acest tratament.

Se decolorează mai puțin

TruGEN™ este, de asemenea, conceput să fie mai transparent și să aibă mai puține pete decât materialul principal al aliniantului. De asemenea, TruGEN™ este un material durabil și rezistent la decolorare, ceea ce înseamnă că este un aparat dentar ales, va arăta bine și va funcționa bine pe termen lung.


Cu ajutorul acestui material, pacienții vor avea aspectul unei danturi curate, tipul de aparat dentar transparent SPARK fiind ușor de întreținut. Prin urmare, reputația sa solidă în rândul pacienților și al specialiștilor din domeniul ortodonției îl recomandă ca fiind soluția perfectă pentru un zâmbet fericit.

Durata tratamentului

Aparatul dentar Spark folosește tehnologia avansată pentru a alinia dinții în mod eficient și rapid, reducând durata tratamentului. Mai mult decât atât, aparatul dentar Spark poate fi folosit și în cazul copiilor, oferindu-le acestora o alternativă eficientă și confortabilă în corectarea poziției dinților. are un design elegant și confortabil care îl face mult mai plăcut de purtat decât alte tipuri de aparate dentare.


De asemenea, este și mai ușor de curățat, făcându-l o opțiune excelentă pentru persoanele care își doresc un tratament dentar fără prea multe provocări. Tehnologia avansată a acestui aparat reduce disconfortul și durata de adaptare a purtatului lui, facilitând astfel experiența pacientului.

Întrebări frecvente - Aparat Dentar Invizibil:

1. Care sunt avantajele unui aparat dentar invizibil?

Aparatul dentar invizibil oferă numeroase avantaje, printre care:

  • Estetică: Fiind transparent, este discret și nu se observă că porți aparat dentar.
  • Confort: Este mai puțin invaziv și provoacă mai puține disconforturi decât aparatele dentare tradiționale.
  • Îndepărtare ușoară: Poate fi scos temporar pentru a mânca sau a igieniza dinții.
  • Rezultate eficiente: Corectează alinierea dinților în mod precis și eficient.

2. Cât timp trebuie să port aparatul?

Nu exista un timp fix pentru a purta aparatul dentar invizibil, deoarece contează complexitatea cazului și nevoile individuale ale pacientului. De obicei, durata variază între câteva luni și doi ani daca se respecta intocmai ceea ce clinica stomatologica indică.

3. Este această soluție ortodontică dureroasă?

Un aparat dentar invizibil poate provoca ușoare disconforturi inițiale, precum presiune sau senzație de strâmtorare. Cu toate acestea, majoritatea pacienților se adaptează rapid la întreaga serie de gutiere și disconfortul inițial dispare dealungul planului de tratament.

4. Pot mânca orice fel de alimente cu aparatul invizibil?

Acest aparat transparent poate fi scos temporar pentru a mânca, astfel încât puteți savura orice fel de alimente, pe cand in cazul aparatului tradițional sau clasic se recomandă evitarea alimentelor tari, lipicioase sau care pot provoca deteriorarea lui.

5. Cum se curăță aparatul dentar invizibil?

Aparatul dentar invizibil poate fi curățat folosind o periuță de dinți moale și apă călduță evitând microbii să rămână în aparat. De asemenea, se recomandă curățarea dinților și utilizarea apei de gură după fiecare masă, înainte de purtarea aparatului.

6. Este aparatul dentar invizibil potrivit pentru toată lumea?

Soluția aceasta este potrivită pentru mulți pacienți care doresc să își pună aparat dentar, dar nu pentru toate cazurile ortodontice. Consultați specialistul în ortodonție pentru a determina dacă sunteți candidatul potrivit pentru acest tratament.

7. Cum pot să îmi pun aparat dentar invizibil?

Pentru a obține un aparat dentar invizibil, este recomandat să solicitați o programare la clinica noastră, unde Doctor Irinel vă va evalua și vă va oferi seturile de gutiere transparente personalizate necesare.

Programare consultație pentru un aparat dentar invizibil -  primul pas

spre un zâmbet perfect!

aparat dentar invizibil

Ești gata să transformi zâmbetul tău? Programează acum o consultație pentru aparatul dentar invizibil și beneficiază de un tratament ortodontic discret și eficient. Echipa noastră de experți în ortodonție te va ghida pe tot parcursul procesului, oferindu-ți un zâmbet frumos și sănătos. Nu mai amâna obținerea unui zâmbet perfect!

Programează o consultație astăzi și află cum aparatul dentar invizibil poate transforma aspectul și sănătatea dinților tăi. Echipa noastră prietenoasă și profesionistă te va ghida în alegerea celei mai bune soluții pentru nevoile tale ortodontice.

Contact Doctor Irinel

IPSDENT S.R.L

București , Sectorul 4, Strada Glădiței, Nr. 42, Bloc T5, Etaj 5, Ap. 504

CUI: 47629865

Str. Emanoil Porumbaru 89, sector 1, București

0744545562

contact@doctoririnel.ro

Formular contact

>
Suna!